Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@10:35:16 GMT

رساله حقوق امام سجاد(ع) که مدرسه انسانیت است

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۹۵۴۰۵

رساله حقوق امام سجاد(ع) که مدرسه انسانیت است

به گزارش خبرنگار مهر، میشل کعدی پنجشنبه شب در آیین اختتامیه یازدهمین کنگره بین‌المللی امام سجاد (ع) که به میزبانی استان هرمزگان با حضور حداقل جمعیت و رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد، اظهار کرد: امام علی بن الحسین (ع) ستاره‌ای از ستارگان انوار امامت است، انچه برایم از همه مهمتر است عظمت قدیسی است که تمام زندگی‌اش را برای خدا و آیین پاک گذراند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گشاده رویی او در مواجهه با ادیان آسمانی و تسامح دینی ستودنی است.

این اندیشمند مسیحی از کشور لبنان ادامه داد: ایمان امام سجاد (ع) ایمانی بود که حد و مرزی نداشت، از او آنچه بیشتر مرا به سخن وا می‌دارد رساله حقوق است که در آن سخن از زندگی، حقوق و اخلاق است؛ بارها متذکر شده‌ام و حتی قسم خورده‌ام که در آن حکایت از قدیسی است که جز سخن حق و صحیح بر زبان نمی‌آورد و همانند جد بزرگوارش علی (ع) امیرمومنان بود؛ همان شخصیتی که پنج سال از زندگی ام را زمان گذاردم تا ذره‌ای از دریای علم او را در تالیفی تببین کنم.

وی افزود: از رساله حقوق امام سجاد (ع) که مدرسه انسانیت است و شامل بیش از ۵۰ حق انسانی است همگان بهره بردند. با سواد و بی‌سواد، عالی و دانی، در آن از حقوق مختلفی سخن رفته است. حق خداوند بر بندگان، حق زبان، حق گوش، حق چشم، حق دوست، حق معلم، حقوقی که رعایت آن فلسفه خدمت به انسانیت است و این مجموعه در دانشگاه‌های حقوقی جهان مانند دانشگاه حقوقی ایتالیا و خصوصاً دانشگاه های جهان عرب بسیار مورد توجه است، و به واقع ماخذ و منبعی از ارزش‌های حیات بشری است.

کعدی تصریح کرد: صحیفه سجادیه صلاحیت آن را دارد که برای همه زمان‌ها و همه نسل‌ها، وثیقه و سند جهان انسانیت باشد زیرا اساس آن سخن از عدالت و مساوات و توجه به حقوق انسان‌ها است. برای شرح و تبیین عبارات آن توصیه می‌کنم به کتاب های افرادی مانند علامه شیخ «نعیم قاسم» و «باقرشریف قرشی» مراجعه شود.

وی در ادامه سروده پنج بیتی خود در وصف امام سجاد (ع) را به شرح ذیل قرائت کرد:

با گفتار تو ای فرزند حسین به حقیقت پاک دین رسیدم

به نورانیتی پر بها و ابهت رسیدم

و به انسان ساجدی که به عظمت رسیده است

به چراغ نورانیت آل پیامبر گریستم

و به کینه هایی که به خاندان پیامبر رسیده است

تو مرجع دین خردمندان و عقلا هستی

و تو امتداد علی عدالت مند و برتر از همه عادلان بوده ای

کد خبر 5295591

منبع: مهر

کلیدواژه: صحیفه سجادیه کنگره امام سجاد امام سجاد ع ویروس کرونا بوشهر هفته دولت واکسن کرونا شیوع کرونا آمار کرونا گرگان کرمانشاه آتش سوزی تالاب انزلی اردبیل واکسیناسیون انتخاب شهردار عکس استانها امام سجاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۵۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشق ایثار در مدارس‌ استثنایی/ گزارش تسنیم را ببینید + فیلم

معلمان استثنایی مدرسه استثنایی تربیت خر‌م‌آباد از مرارت‌ها و فداکاری‌های‌شان در روز معلم سخن گفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، اردیبهشت روز گرامیداشت جایگاه معلم روزی خاطره‌انگیز برای همه انسان‌هاست و متعلق به گروه یا قشر خاصی نیست، چرا که بدون شک همه ما در زندگی از وجود معلمان دلسوز و بی‌ریا بهره برده‌ایم، معلمانی که راه را نشانمان دادن و درس زندگی آموختند.
 
معلمی تنها پیشه‌ای است که بیشتر افراد جامعه به صورت مقطعی یا دائمی آن را تجربه کرده‌اند، وقتی به عنوان پدر و مادر که به فرزند خود آموزش می‌دهند، در همین مواقع معترف می‌شویم که معلمی چقدر دشوار است .

نقطه اوج این دشواری معلمانی‌ هستند که در مدارس استثنایی تدریس می‌کنند، تدریس به دانش‌آموزانی که شرایط خاص جسمی یا روانی دارند، کار هر کسی نیست.

به همین منظور به مناسبت 12 اردیبهشت، پاسداشت مقام معلم، مجالی دست داد تا به مدرسه‌ای استثنایی قدم بگذاریم و از نزدیک شاهد مرارت‌های همراه با لذت معلمان باشیم.
معلمانی که عشق و علاقه چاشنی کارشان است وگرنه شاید نمی شد در این مسیر ثابت قدم بود.

.

 انتهای پیام/645/.

دیگر خبرها

  • مشق ایثار در مدارس‌ استثنایی/ گزارش تسنیم را ببینید + فیلم
  • گزارشی حقوقی از تبدیل مدارس غزه به پایگاه‌های نظامی توسط اشغالگران
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • آرزوی ساده یک معلم+ فیلم
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی
  • جهادگرانی که درس زندگی می‌دهند/ معلمان باید در قله کوه باشند
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی